SNELLE VERZENDING & RETOUREN

 GRATIS VERZENDEN VANAF € 15

Verzenden en retourneren

Verzenden

Bij daytodaylooks verzenden we alle bestellingen per post. Dit betekent dat jouw pakketje verzonden wordt in een envelop of in een brievenbuspakketje, afhankelijk van de bestelling. We hanteren hiervoor een levertijd van 1 tot 5 werkdagen, afhankelijk van de snelheid van de postverwerking bij onze logistieke partner PostNL.

Verzenden per post brengt risico's met zich mee. Post kan kwijtraken en bestellingen kunnen hierdoor vertraagd zijn of zelfs vermist raken. Volgens de wet zijn wij hier als afzender van het poststuk geheel verantwoordelijk voor.

Heb je het idee dat jouw bestelling vertraagd of vermist is? Stuur ons dan een mailtje met de volgende informatie:

Naam
Bestelnummer
Reden van het bericht

... naar welkom@daytodaylooks.nl.

Retourneren

Belangrijke informatie bij retourneren!

Het uitoefenen van het herroepingsrecht (in het geval van retourneren) is geheel voor eigen risico van de consument. Dit betekent dat jij en alleen jij verantwoordelijk bent voor het goed verpakken en verzenden van jouw bestelling. Wil jij geen risico lopen dat je bestelling kwijtraakt? Gebruik dan een verzendlabel van PostNL. 

Redenen als "jullie versturen ook per briefpost" zijn dan ook niet geldig wanneer een retourzending kwijtraakt! Lees artikel 8 in onze Algemene voorwaarden voor meer informatie. 

Is je bestelling niet helemaal wat je er van verwachtte, of is sprake van een defect of een foutieve levering door ons? Stuur je bestelling dan retour. Zorg dus dat je goed de stappen in ons retourproces volgt. 

Artikelen terugsturen kan gewoon per post (let op: retourzending is voor eigen risico. Lees artikel 8 in onze Algemene voorwaarden voor meer informatie). Is je artikel defect of hebben wij iets verkeerd gedaan? Vul dit dan in op het retourformulier. Alleen dan vergoeden wij de retourkosten. Je kunt ons retourformulier hier downloaden:

 

DOWNLOAD HET RETOURFORMULIER

 

Loading...
VELVET SCRUNCHIE

Nieuwe bestelling geplaatst

VELVET SCRUNCHIE

10 minuten geleden

In Nieuw-Lekkerland